Kapot, en nu?

“Het stukje fineer lag al jaren
in de lade,
zorgvuldig bewaard
in een enveloppe.”


Wanneer u overweegt een restauratie, nieuwbouw of andere opdracht aan Baerveldt vormgeving te willen geven, is het het beste om een afspraak te maken. Meestal zal dit betekenen dat ik bij u langs kom om het object te bekijken en de opdracht te bespreken. Voor kleinere objecten, en wanneer het binnen uw mogelijkheden ligt, is het mogelijk om de afspraak op ons atelier te maken.

kruiwagen
boedha_stuk
kapstok_stuk
lijst_stuk
schildpad_stuk
klep_stuk
schaakbord_kapot
marmer_plaat_kapot
klokplaat_kapot

Het is mogelijk om, geheel vrijblijvend, een zeer gespecificeerde taxatie van de restauratiekosten te laten maken. In dit restauratierapport wordt  puntsgewijs aangegeven wat de werkzaamheden zijn met de daarbijbehorende uren, verdeeld in direct noodzakelijke uren en eventueel optie-uren, die samen besproken kunnen worden. Los van de emotionele waarde, zullen de restauratie kosten altijd tegenover de waarde van het object gezet worden. Hierdoor kan ook de vraag: “is ’t het nog waard?” direct beantwoord worden.

Naast deze wijze van taxeren bieden wij een nieuwe, snelle, toegankelijke service aan. De digitale taxatie! Een modern jasje om onze ambachtelijke ervaring aan te kunnen bieden. Mocht u hierin geinteresseerd zijn, laat het ons dan even weten, dan sturen wij u een uitleg hierover.

Wanneer er concrete afspraken gemaakt zijn zal uw object, indien gewenst, door ons gehaald en gebracht worden. Vanaf het moment van inname is het object verzekerd tegen elke mogelijke schade en is het bij ons in goede handen. Vervolgens proberen wij het gehele restauratieproces binnen 8 weken af te ronden.